مواد لازم برای یک نفر:
روغن زیتون / سه قاشق سوپخوری
پیاز / یک عدد متوسط
فیله مرغ / ۴۰۰ گرم
سیر / ۲ حبه
فلفل سبز / یک عدد
نمک / یک چهارم قاشق چایخوری
زردچوبه / نصف قاشق چایخوری
پودر زیره / نصف قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز / یک چهارم قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی / یک قاشق چایخوری
پودر کاری / یک قاشق چایخوری
خامه دوبل / ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۱- پیاز را خرد کنید.
نکته: هر چه مواد غذایی را ریزتر کنید سریعتر می پزند.
۲- ابتدا با چاقو روی سطح دو حبه سیر فشار دهید، سپس پوست آنها را بکنید و آنها را خرد کنید.
۳- با چاقو، فلفل سبز را ابتدا از درازا، برش دهید سپس تخمهای آن را درآورید و آن را خرد کنید. چون آب فلفل ممکن است پوست دستتان را بسوزاند، پس از اینکار، فوری دستتان را با آب بشویید.
۴- مرغ را روی تخته برش بگذارید و آن را به قطعات ۴*۴ برش دهید.
۵- برای سرخ کردن پیاز، تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. سه قاشق سوپخوری روغن در آن بریزید و به مدت یک دقیقه پیازها را در آن سرخ کنید.
۶- قطعات مرغ را به پیازها افزوده، ۶- ۵ دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
۷- سیر و فلفل را به مواد تابه، اضافه کنید و به مدت ۳- ۲ دقیقه دیگر، آنها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
۸- ادویه جات را که شامل یک قاشق چایخوری پودر کاری، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری زردچوبه، نصف قاشق چایخوری زیره و یک چهارم قاشق چایخوری پودر گشنیز است را به محتوی تابه افزوده، آنها را خوب هم بزنید.
۹- رب گوجهفرنگی، که طعم دهنده دیگر غذا است را به اندازه یک قاشق چایخوری به غذا اضافه کنید و در حالیکه مخلوط را هم می زنید، ۲ قاشق سوپخوری، خامه به آن اضافه کنید.
۱۰- برای اینکه ببینید مرغها پخته شدهاند یا خیر، یک تکه بزرگ از آن را بردارید، آن را از وسط برش دهید، اگر کاملا سفید بود و هیچ قسمت صورتی نداشت مرغ کاملا پخته است.
۱۱- غذا را به صورت داغ، همراه با برنج یا نان مصرف کنید.