مواد لازم:
شکلات تخته ای / 100 گرم
خامه / 125 گرم
زرده تخم مرغ / 2 عدد
سفیده / 2 عدد
شکر / 4 قاشق غذاخوری
آب داغ / 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو / 1 قاشق چایخوری
قهوه تلخ دم کرده و سرد شده 2 قاشق غذاخوری
شکلات را خرد کنید و با 50 گرم خامه داخل ظرف استیل به روش بن ماری ذوب کنید.
زرده را باشکر و آب بزنید تا کرم رنگ شود.
شکلات آب شده را به آرامی به زرده اصافه کنید و قهوه را هم اضافه کنید.
سفیده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
خامه را هم جدا بزنید تا فرم بگیرد.
سپس آرام آرام هر کدام را به زرده اضافه کنید و داخل ظرف ریخته و روی آن را بپوشانید و حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
داخل این موس در انتها میتونید شکلات رنده شده اضافه کنید که طعمش رو دلچسب تر میکنه، این موس چون ژلاتین نداره کاملاً نرم هست و حالت موس واقعی رو داره