loading...
ماندگار فان
تبلیغات

در عشق آفرین چه خبر؟
آخرین ارسال های انجمن
حمیدرضا بازدید : 4111 جمعه 15 فروردین 1393 نظرات (0)

مواد لازم:

کدو سبز به تعداد دلخواه
گوشت چرخ کرده یا سویا ۳۵۰ گرم
قارچ سه – چهار عدد ریز خرد شده
گوجه فرنگی دو عدد ریز خرد شده
پیاز یک عدد متوسط
ریحان خرد شده چهار قاشق غذا خوری

سبزی های معطر (مرزه – ترخون ) دو قاشق غذا خوری
مغز کدو سبز به اندازه ای که از داخل کدوها بیرون می آوریم.
فلفل سبز یا دلمه ای سه – چهار قاشق غذاخوری
زرشک دو قاشق غذا خوری
مغز گردو دو قاشق غذا خوری
سس سویا دو قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس دلمه :
تمر هندی دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد متوسط
سس سویا یک قاشق غذا خوری
گوجه سبز – آلبالو پنج شش عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
آبغوره نصف استکان
طرز تهیه :
ابتدا کدوها رو خوب بشوئید و سرشون رو صاف بزنید. بعد داخل اونها رو خالی کنید. مواظب باشید به پوست کدوها آسیبی نرسه برای این کار می تونید از این ابزار استفاده کنید.
کدوها رو کنار بگذارید و مغز کدوها رو ریز خرد کنید.
اگر میخواهید غذا کاملاْ گیاهی باشه ، سویا رو در مقداری آب خیس کنید و از صافی عبور بدید و کنار بگذارید تا آبش کشیده بشه .
پیاز رو در ماهی تابه ای همراه با یک قاشق روغن تفت بدید . اگر به روش گیاهی میخواهید این غذا رو تهیه کنید بهتره از روغن زیتون استفاده کنید. بعد از سبک شدن پیازها زردچوبه و گوشت چرخ کرده و یا سویا رو اضافه کنید.
وقتی رنگ گوشتها تغییر کرد ، کدو سبز و قارچ خرد شده و فلفل ها و گوجه ها رو همراه با زرشک و مغز گردو اضافه کنید و صبر کنید تا مواد تفت بخورند
و بعد ادویه های دلخواه رو همراه با سس سویا و سبزی های خرد شده اضافه کنید و مخلوط رو با یک لیوان آب جوش بگذارید تا مغز پخت بشه.
تمر هندی رو در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید تا مغز و هسته ها جدا بشن . اون رو از صافی عبور بدید و هسته ها رو دور بریزید.
پیاز رو در ظرفی تفت بدید و بعد از اضافه کردن رب و ادویه های دلخواه آب تمر هندی و آبغوره رو همراه با گوجه سبز و آلبالو و هر افزودنی ترش مزه ای که دوست دارید به سس اضافه کنید و صبر کنید تا سس بجوشه.
کدوها رو پر از مواد داخل دلمه بکنید و برای این که مواد کمی فشرده بشه می تونید از فشار انگشت استفاده کنید.
اونها رو در ظرف مناسبی بچینید و از کناره ی ظرف سس آماده شده رو داخل قابلمه بریزید .
درب قابلمه رو بگذارید تا مواد همراه با بخارپز شدن مزه دار هم بشن .
میتونید در کنار دلمه های متنوعی که درست میکنید این نوع دلمه رو هم امتحان کنید. مثل امروز که من همراه با دلمه بادمجان این کدوهای خوشمزه رو تهیه کردم .
در انتها اونها رو در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 600
  • کل نظرات : 479
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 614
  • آی پی امروز : 246
  • آی پی دیروز : 221
  • بازدید امروز : 797
  • باردید دیروز : 1,132
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 6,554
  • بازدید ماه : 36,509
  • بازدید سال : 212,445
  • بازدید کلی : 6,362,233