close
چت روم
دلیل تند و تیز بودن انواع فلفل

.:: سامانه حرفه ای طراحی سایت و قالب جی جی میزبان ::.

ماندگار فانسوزشی که پس از خوردن فلفل حس می کنید، به خاطر ترکیبات شیمیایی به نام کاپسایسینوئیدها است. این مواد بی بو و بی رایحه در گوشت سفید درون فلفل قرار دارند. هنگامی که شما یک فلفل را درون دهانتان می گذارید، این مواد شیمیایی به گیرنده هایی به درد ناشی از حرارت در دهان و گلو پاسخ می دهند، متصل می شوند. مغز پیام را می گیرد و به "آتش نشانی بدن" می فرستند تا ماده سوزاننده را بزدایند، در نتیجه گردش خون افزایش می یابد(سوخت و ساز زیادتر می شود)، عرق بیشتری می ریزید و واکنش معمول به هر ماده محرک ظاهر می شود (آبریزش…

امروز چهارشنبه 26 دی 1397